8.4.2007

Pääsiäinen kera salukien

Kirjoitin äsken äidinkielen esseetä ja sen inspiroimana jatkan kirjoittamista tänne. Tarkoitus oli että voisin kirjoittaa kuulumisia blogiimme, mutta nyt kun tarkemmin ajattelen, niin emmehän me täällä edes mitään erikoisempaa tee. Kirjoitankohan vaan enemmän omaksi ilokseni vai viitsiiköhän näitä joku jopa lukea?! :) Omalla vastuullanne: hoono soomi ja silleen.

Tätä kirjoittaessani Eetu nukkuu sängylläni, josta on kaikki sängynpeitteet kääritty rullalle. Ai miksi? Eetu nukkuu yöt sänkyni vieressä olevassa nojatuolissa ja kun nousen aamulla Eetu siirtyy nukkumaan sänkyyni. Yleensä myös "petaa" sänkyä hieman eli kaivaa peiton mukavaksi kuopaksi. Kun viime lauantaina nousin ylös ja hetken päästä palasin takasin makuuhuoneeseen, peti oli jälleen "pedattu". Lisäksi sänkyä koristi keltainen oksennuslätäkkö. Oli ihan pakko siihen? Eetu, olet ihana <3 Kaikki sängynpeitteet pesuun ja viimeyön nukuin sohvalla.

Olen pahoillani, mutta minulla ei ole pahemmin muunlaisia juttuja kerrottavana. Salukit vaan ovat tällaisia. Siis meidän salukit. Seuraavaksi voisin kertoa Roopesta, joka on tällä hetkellä nuori ja täynnä ylimääräistä energiaa. Joku varmaan arvaakin että aion kertoa jotain tuhoamis- tai sotkemisjuttuja. Kyllä, Roope kusee aina välillä sisälle, mutta niin kai kaikki kaksivuotiaat salukiurokset? Tämän lisäksi Repellä (nimeä joka käytän välillä Roopeasta) on oikein oma taiteenlajinsa: se kusee isäni koiran päälle niiden ollessa ulkona. Nostaa jalkaa. Roopella ei ilmeisesti ole kunnioitusta vanhempia naishenkilöitä kohtaan. Missu on kuitenkin jo yli 10-vuotias kovia kokenut rouva. Tällaisia kai nämä nykyajan nuoret ovat. Tuntuu vaan aika turhauttavalta olla pesemässä Missua koko ajan. Muuten ne viihtyvät niin hyvin yhdessä.


"Saalista näkyvissä!"


"Hahaa, jäit kiinni mummeli!"


"Älä suutu, mie haluun vaa leikkii..."


Huomenna lähdemme metsään, teemme nuotion ja paistamme makkaraa :) Salukeja ei voi päästää vapaaksi porojen, moottorikelkkojen ym. takia, mutta muuten päivästä tulee varmasti mukava ulkoilupäivä. Hyvää pääsiäistä kaikille!

1 kommentti:

  1. Hei!
    Sellaistahan se on koiranelämä salukiperheessä :D.
    Miten metsäreissu meni?

    Sivusta seurannut.

    VastaaPoista